• Bemutatkozás

  • Referenciáink

  • Kapcsolat

Terméktámogatás

Support szolgáltatás

A terméktámogatási szolgáltatás igénybevételével biztosítjuk a megfelelő műszaki háttértámogatást az általunk üzembe helyezett rendszerhez. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk mind kamerarendszerek üzemeltetésében, mind pedig ilyen megoldások napi támogatásában.

A szolgáltatás igénybevételével akár biztosítani tudjuk a rendszer folyamatos auditját, megfelelő műszaki állapotban tartását, így a kamerarendszer mindig kiváló állapotban működhet.

Eltulajdonítás esetén tudjuk garantálni a felvételek szakszerű archiválását megfelelő adathordozóra és ezen felvételek eljuttatását a hatósági szervhez.

Bármilyen felmerülő technikai kérdésre a lehető leggyorsabban válaszolunk, ha szükséges akár a magyarországi beszállítóval, de végső esetben magával a gyártóval is felvesszük a kapcsolatot, ha olyan jellegű problémával találkozunk.

Szakembereink napi szinten informálódnak az újdonságokról, legújabb technológiákról, így igen értékes szakmai tudásbázissal és mindig up-to-date információkkal vagyunk képesek szolgálni.

Keressen minket egyedi terméktámogatási árajánlattal kapcsolatban.

free joomla template
template JoomSpirit